VAŠA BEZBEDNOST, NAŠA BRIGA!

Video obezbeđenje

Avigilon video nadzor uređajiVideo obezbeđenje je sastavni deo bilo kojeg ozbiljnijeg integralnog sistema obezbeđenja. Osnovni cilj sistema jeste da se spreči odnošenje vrednih stvari iz štićenog prostora ili objekta, da se smanji vreme boravka provalnika u prostoru dolaskom interventnih ekipa, policije i sl.

Dugogodišnjim iskustvom u radu sa sistemima video nadzora, PanAS je izabrao i sarađuje sa najboljim svetskim proizvođačima video opreme kao što je Avigilon i dr.

Smart Video System obezbeđuje aktiviranje sistema za video nadzor na pokret u zoni snimanja sa automatskim arhiviranjem svih događaja. Obezbeđujemo i potreban softver, obuku, tehničku podršku i servisiranje sistema


Kamere za video nadzor

HD Micro Dome Aviglion kamera za video nadzor  1-2 Megapixel H.264 HD Micro Dome, Dnevno/Noćno, Motion JPEG, 2.8mm optika

1-5 Megapixel H.264 HD Dome Kamera, Dnevno/Noćno, 3-22mm optika  Aviglion kamera za video nadzor

HD Bullet Aviglion kamera za video nadzor  1-5 Megapixel H.264 HD Kamera, 1080p/WDR, Dnevno/Noćno, 3-22m optika

HD Bullet Kamera, 1-5 Megapixel, 720p/1080p/WDR, IR, 3-22mm optika  Aviglion kamera za video nadzor

HD PTZ Aviglion kamera za video nadzor  HD PTZ Kamera, 1-2 Megapixel, 720p/1080p/WDR, Dnevno/Noćno, viseća

HD Pro Kamera, 8-29 Megapixel, Color, EF/auto-iris optika   HD Pro Aviglion kamera za video nadzor

Uređaji za snimanje

Uređaj za snimanje NVR Avigilon mrežni uređaji za snimanje dolaze u veličinama od 1 TB dvo-monitorske radne stanice, do 21 TB rek-fiksiranog servera.
Avigilon radne stanice su odlično rešenje za manje sisteme za video nadzor. Idealne su za uživo praćenje i snimani video, a u mogućnosti su da snimaju sadržaj sa prostora pokrivenog sa maksimalno 64 kamere. Uređaj za snimanje NVR
Avigilon server je savršen za velike sisteme za video nadzor. NVR serveri dolaze u rek-nosačima i snimaju brzinom do 32MB/s, a snimak može ići sa maksimalno 128 kamera.
Pametnija video analitika - Avigilon rešenja predstavljaju sistem pametnije analitike.
Upotrebom analitike video materijala visoke definicije, analitike algoritama šablona i sposobnosti učenja po primeru nudimo preventativnu zaštitu dokazanim tehnologijama samoučeće video analitike.

Dodatna oprema

Kućišta Avigilon mrežni uređaji za snimanje dolaze u veličinama od 1 TB dvo-monitorske radne stanice, do 21 TB rek-fiksiranog servera.
Avigilon radne stanice su odlično rešenje za manje sisteme. Idealne su za uživo praćenje i snimani video, a u mogućnosti su da snimaju sadržaj sa prostora pokrivenog sa maksimalno 64 kamere. Nosači
Avigilon server je savršen za velike sisteme. NVR serveri dolaze u rek-nosačima i snimaju brzinom do 32MB/s, a snimak može ići sa maksimalno 128 kamera.
Avigilon mrežni uređaji za snimanje dolaze u veličinama od 1 TB dvo-monitorske radne stanice, do 21 TB rek-fiksiranog servera.   Ethernet
Joystick Avigilon radne stanice su odlično rešenje za manje sisteme. Idealne su za uživo praćenje i snimani video, a u mogućnosti su da snimaju sadržaj sa prostora pokrivenog sa maksimalno 64 kamere. 
Avigilon server je savršen za velike sisteme. NVR serveri dolaze u rek-nosačima i snimaju brzinom do 32MB/s, a snimak može ići sa maksimalno 128 kamera.

 

Primer video obezbeđenja kuće

Pored proizvodnog programa firme Avigilon, među našim sistemima video obezbeđenja nalaze se i sistemi proizvođača Dahua i Hikvision.

PanAS D.O.O. Novi Sad

Kompletna rešenja sistema tehničke zaštite

PanAS Bezbednosni i sigurnosni sistemi
Kontaktirajte nas:

PanAS D.O.O.
Dostojevskog 14, 21000 Novi Sad

Radno vreme: pon-pet 08-16h

Tel/fax: 021/4790-224, 021/4790-225

Email: office@pan-as.com

© 2018 PanAS doo | Sva prava zadržana. | Izrada sajtova Zequester