Video obezbeđenje

Video obezbeđenje je sastavni deo bilo kojeg ozbiljnijeg integralnog sistema obezbeđenja. Osnovni cilj sistema jeste da se spreči odnošenje vrednih stvari iz štićenog prostora ili objekta, da se smanji vreme boravka provalnika u prostoru dolaskom interventnih ekipa, policije i sl.

Dugogodišnjim iskustvom u radu sa sistemima video nadzora, PanAS je izabrao i sarađuje sa najboljim svetskim proizvođačima video opreme kao što je Avigilon i dr.

Smart Video System obezbeđuje aktiviranje sistema za video nadzor na pokret u zoni snimanja sa automatskim arhiviranjem svih događaja. Obezbeđujemo i potreban softver, obuku, tehničku podršku i servisiranje sistema

Kamere za video nadzor

1-2 Megapixel H.264 HD Micro Dome

Dnevno/Noćno, Motion JPEG, 2.8mm optika

1-5 Megapixel H.264 HD Dome Kamera

Dnevno/Noćno, 3-22mm optika

1-5 Megapixel H.264 HD Kamera

1080p/WDR, Dnevno/Noćno, 3-22m optika

HD Bullet Kamera

1-5 Megapixel, 720p/1080p/WDR, IR, 3-22mm optika

HD PTZ Kamera

1-2 Megapixel, 720p/1080p/WDR, Dnevno/Noćno, viseća

HD Pro Kamera

8-29 Megapixel, Color, EF/auto-iris optika

Uređaji za snimanje

Avigilon mrežni uređaji za snimanje dolaze u veličinama od 1 TB dvo-monitorske radne stanice, do 21 TB rek-fiksiranog servera.

Avigilon radne stanice su odlično rešenje za manje sisteme za video nadzor. Idealne su za uživo praćenje i snimani video, a u mogućnosti su da snimaju sadržaj sa prostora pokrivenog sa maksimalno 64 kamere.
Avigilon server

Avigilon server je savršen za velike sisteme za video nadzor. NVR serveri dolaze u rek-nosačima i snimaju brzinom do 32MB/s, a snimak može ići sa maksimalno 128 kamera.

Pametnija video analitika – Avigilon rešenja predstavljaju sistem pametnije analitike.
Upotrebom analitike video materijala visoke definicije, analitike algoritama šablona i sposobnosti učenja po primeru nudimo preventativnu zaštitu dokazanim tehnologijama samoučeće video analitike.

zaštita od provale

Primer video obezbeđenja kuće

Osiguranje objekata od provale i sabotaže predstavlja jedan od najvažnijih činilaca zaštite vaše imovine. Za kvalitetno tehničko obezbeđenje objekata, prostora, kao i ljudi koji borave u njima najbitnija stvar je:
Ugradnju sistema tehničkog obezbeđenja treba poveriti profesionalcima sa iskustvom!

Pored proizvodnog programa firme Avigilon, među našim sistemima video obezbeđenja nalaze se i sistemi proizvođača Dahua i Hikvision.