ANPR Sistemi

Sistemi za prepoznavanje registarskih tablica (Automatic Number Plate Recognition – ANPR sistemi) će jasno prepoznati broj sa registarske tablice pod bilo kakvim mogućim uslovima, što je moguće primeniti u oblastima kao što su kontrola saobraćaja, kontrola pristupa i nadzor parkinga i vozila.

Lako je uvideti da postoji potreba za ovakvim sistemima. Gotovo sve kriminalne aktivnosti uključuju vozila. Pošto broj tablice dovodi do informacije o vlasniku vozila, ovakav sistem je neophodan. Ovakve aplikacije već postoje u mnogim oblastima, kao što su kontrola saobraćaja, kontrola parkinga i vozila.

ANPR IP Kamera (3MP) predstavlja rešenje za pouzdano fotografisanje registarskih tablica u pokretu. Kombinuje najnovije tehnologije iz oblasti kamera, optike, Infra crvenog osvetljenja kako bi pružila kvalitetnu sliku kako danju tako i noću u totalnom mraku. Postoje četiri formata kamere koji pokrivaju područije čak do 25 m. Iluminator i nosač su dodaci koji omogućavaju jednostavnu i brzu montažu, kao i dobre rezultate. Ova kamera poseduje ulaze za napajanje od 9-24 Vac ili dc, tako da se može priključiti direktno na vozilo, na napajanje od 12 V. Takode, ima mogućnost da fotografiše i teško zaprljanje ili preosvetljene tablice.

ANPR Kamera daje kompletno rešenje za kvalitetno fotografisanje registarskih tablica. Ova kamera kombinuje najnoviju tehnologiju optike, i infra crvenog osvetljenja, kako bi omogućila visok kvalitet slike registarske tablice i danju i noću, na daljinama do 35m.

ANPR sistem

Nudimo inteligentna bezbednosna LPR rešenja koja pomažu u razvoju koncepta pametnih gradova. Implementiramo raspon jedinstvenih rečenja zasnovanih na prepoznavanju tablica, proizvođača, modela i boje vozila, kao i situacionu analitiku (cloud analitika).

Razvijamo svoje jedinstvene algoritme za prepoznavanje slike, PC softvere i rešenja bazirana na ARM procesorima.